Ajankohtaista ja tarjoukset

 

 

 

Helli talvihiuksiasi! Hiusten hyvinvointia ja kasvua tukeva kestosuosikki Priorin Extra ravitsee hiuksia sisältä päin, ja antaa tutkitusti näkyviä tuloksia jo kolmen kuukauden käytön jälkeen! Helmikuussa saat meiltä 180 kaps. Priorin Extra -pakkauksen tarjoushintaan 82,- (norm. 101,50 €), tarjous on voimassa 28.02.2019 asti!

Lisäksi tarjouksessa on Priorin Extra 60 kaps. 38,- (norm. 41,24 €) 01. – 16.02.2019!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ACO Party on täällä! Ostaessasi kaksi ACO-tuotetta, saat kaupan päälle ACO:n deodorantin! Kampanjakaupanpäällisiä on rajoitettu erä. ACO-huulivoiteet eivät kuulu kampanjatuotteisiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kosteutusta talvi-iholle! Apobase Carbamide 5 % 250 g vain 12 € (norm. 14,91 €)! Tarjous on voimassa 28.02.2019 asti.

Apobase Carbamide 250 g on tehokkaasti kosteuttava, silti koostumukseltaan helposti levittyvä ja imeytyvä perusvoide koko perheelle! Tuote on parabeeniton, hajusteeton ja väriaineeton. Rasvapitoisuutta tuotteella on 22 %. Tuote sisältää 5 % karbamidia sekä glyserolia, jotka estävät kosteutta haihtumasta iholta. Karbamidipitoiset voiteet saattavat aiheuttaa ohimenevää lämmöntunnetta ja kirvelyä iholla, etenkin, jos ihon pinta on rikki. Jos

tällaisia oireita ilmenee, kannattaa kokeilla levittää voidetta heti pesemisen jälkeen kostealle iholle, tai vaihtoehtoisesti kuivalle ihoalueelle, mielellään rikkoutuneita ihoalueita vältellen. Mikäli saat tuotteesta rajuja iho-oireita, lopeta tuotteen käyttö ja ota yhteyttä lääkäriin.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!