Avainasiakkuus

lintu2Apteekkimme on mukana yksityisten apteekkien muodostamassa Avainapteekit-ketjussa.

Länsi Apteekin Avainasiakkaaksi voi liittyä täyttämällä liittymislomakeen apteekissa tai netissä. Avainasiakkaaksi liittyminen on maksutonta, ja avainasiakkuus on henkilökohtainen. Avainasiakkuuden merkiksi asiakas saa pienen Avainapteekit-tarran liimattavaksi Kela-korttiinsa. Netin kautta avainasiakkaaksemme liittyneille ilmoitamme, kun olemme vastaanottaneet liittymishakemuksen ja rekisteröineet sen asiakasrekisteriimme. Netin kautta liittyneet saavat Avainapteekit-tarran Kela-korttiinsa asioidessaan seuraavan kerran apteekissamme avainasiakkaaksemme rekisteröinnin jälkeen.

Avainasiakkaamme kaikki Länsi Apteekissa tekemät reseptivapaat ostokset kerryttävät ostohyvitysalennusta. Asiakas saa senhetkisen kertymänsä mukaisen ostohyvitysalennuksen kassalla kaikista normaalihintaisista, ei-lääkkeellisistä itsehoitotuotteista. Ostohyvitysalennus on kalenterivuosittainen, ja kertyneiden ostosten määrästä riippuen 2-8 % ostoksen hinnasta.

Apoteekki-asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset. Avainasiakastarjoukset ovat kaikkien avainasiakkaiden hyödynnettävissä kaikissa Avainapteekeissa riippumatta siitä, missä apteekissa asiakas on liittynyt avainasiakkaaksi.

Kysy lisää Avainasiakkuudesta henkilökunnaltamme!

 

avainasiakassarjakuva_RGB