Ajankohtaista ja tarjoukset

 

 

 

ATOPIK SENSITIVE -tuotteet -20 % 30.09.2019 asti! Atopik on FI-Natura -sertifioitua, vegaanista, eläinkokeetonta ja gluteenitonta luonnonkosmetiikkaa, joka soveltuu herkällekin iholle. Atopik Sensitive-sarjan tuotteet perustuvat luomukauran ihoa helliviin ominaisuuksiin. Lue tuotteista lisää Atopikin sivuilta!

Atopik on kehitetty ja valmistettu Suomessa, ja sille on myönnettu Avainlippu-tunnus. Tuotesarja on saatavilla vain apteekeista.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämän mittaista huolenpitoa!

 

 

 

Olisitko halukas osallistumaan kansalliseen syöpätutkimukseen? Apteekkimme on mukana keräämässä aineistoa, jossa selvitetään syöpää sairastavan henkilön, tai henkilön, jonka syöpä on seurantavaiheessa, kokemuksia syöpähoidosta ja sen laadusta, hoitojen kustannuksista sekä henkilön elämänlaadusta. Jokainen vastaus, joita tutkimuksen kyselyyn saadaan, on arvokas, ja keino saada potilaiden ”ääni” kuuluviin. Mikäli kiinnostuit tutkimuksesta, tule kysymään aiheesta lisää henkilökunnaltamme!

 

 

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!