Ajankohtaista ja tarjoukset

Koronavirusepidemia vaikuttaa toimintaamme.

Aukioloaikamme ovat toistaiseksi supistetut. Lisäksi apteekillamme on lisätty hygieniatoimia sekä rajattu kerralla sisään päästettävää asiakasmäärää. Rajoitustoimet saattavat aiheuttaa tarpeen jonottaa sisään apteekiimme. Muistathan pitää riittävän turvavälin muihin ihmisiin, niin jonossa odotellessasi kuin muutenkin. Lisäksi suosittelemme desinfioimaan kädet ennen ja jälkeen apteekkiasioinnin.

Mikäli kuulut riskiryhmään, tai koet olosi yhtään kipeäksi, ota yhteyttä puhelimella apteekkiimme ja / tai pyydä jotakuta toista asioimaan puolestasi. Yhteystietomme löydät täältä. Apteekkimme ovella on nyt myös soittokello, jos et tahdo tulla sisälle apteekkiimme. Palvelemme sinut tällöin liikkeemme ovelta. Voit myös tilata tarvitsemasi tuotteet etukäteen puhelimitse ja noutaa tuotteet pikaisesti apteekin ovelta.

Suosittelemme käyttämään korttimaksua ja mahdollisuuksien mukaan lähimaksua. Lähimaksun käyttöraja on 50 €.

Maltetaan vielä tovi mielemme. Kyllä tämäkin poikkeustila tästä ennen pitkää laantuu.

Kiitos ymmärryksestänne ja huomioonottavuudestanne! Tsemppiä kaikille näinä poikkeuksellisina aikoina, ja aurinkoista kesän odotusta!

Sydämellä, asiantuntevasti palvellen
Länsi Apteekin henkilökunta

 

***************************************************

KEVÄTARVONTA FACEBOOK-SIVULLAMME! Käy tykkäämässä meistä Facebookissa ja osallistu arvontaan! Osallistuneiden kesken arvotaan Veet Sensitive Precision Beauty Styler! Tarkemmat ohjeet löydät Facebook-sivultamme! Arvontaan voi osallistua helatorstaihin 21.05.2020 asti!

Arvonta ei jää viimeiseksemme, joten Länsi Apteekista kannattaa tykätä Facebookissa! 😉

 

 

 

Orionin keräilykampanja on alkanut! Kerää 6 leimaa vähintään 9 € arvoisista kampanjaan kuuluvista Orionin, Sebamedin ja Favoran tuotteista, ja saat valitsemasi palkinnon lahjaksi! Tarkemmat ohjeet keräilykampanjaan löydät täältä!

Toukokuun avainasiakastarjouksessa on monia keräilykampanjaan kuuluvia tuotteita, esimerkiksi Fiilus Arkeen 30 tabl. (neljä eri vaihtoehtoa) sekä Multivita Magnesium 90 tabl. (kolme eri vaihtoehtoa)!

Fiilus Arkeen C+Zn on maitohappobakteerivalmiste lapsille ja aikuisille jokapäiväiseen käyttöön. Yksi purutabletti sisältää miljardin Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteereita ja miljardin Bifidobacterium lactis -bifidobakteereita. Purutabletissa on myös 20 mg C-vitamiinia ja 5 mg sinkkiä, jotka tukevat vastustuskykyä*. *C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Yksi tabletti päivässä riittää!

 

 

 

 

 

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa!

 

 

 

 

 

Onko tai epäiletkö itselläsi tai läheiselläsi alkavaa muistisairautta? Tiesitkö, että erilaisiin muistin sairauksiin sairastuu noin 15 000 suomalaista joka vuosi? Muistisairaudet saattavat aiheuttaa huolta niin sairastuneessa itsessään kuin hänen läheisissäänkin. Tule keskustelemaan ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa muistista ja sen hyvästä hoidosta! Pyydä samalla apteekistamme ilmaista Avainapteekkien Muistipakettia! Paketti sisältää oleellista tietoa ja neuvoja muistista, sekä muuta muistiin liittyvää materiaalia.

Lue lisää Muistipaketista Avainapteekkien sivuilta klikkaamalla Muistipaketti-kuvaa!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!