Ajankohtaista ja tarjoukset

 

Heinäkuussa tarjouksessa Souvenaid-valmisteet varhaisen Alzheimerin taudin ravitsemushoitoon! Souvenaid on kehitetty tukemaan aivojen hermosolujen välisten viestiyhteyksien muodostumista, ja tuotetta on saatavilla kolmea eri makua: mansikka, vanilja tai cappuccino. Tuote on valmis nautittavaksi sellaisenaan. Parhaalta Souvenaid maistuu jääkaappikylmänä. Avattu tuote on käytettävä 24 h sisällä, avaamattomana pullot säilyvät pakkauksen parasta ennen -päiväykseen asti. Souvenaid on gluteeniton, vähälaktoosinen ja sisältää ainoastaan luonnollisia väriaineita. Ei saa kuumentaa, pakastaa eikä sekoittaa muihin juomiin. Ei sovellu kala-, soija- tai maitoproteiiniallergisille. Käytä yksi (1) pullo päivässä, mieluiten aina samaan vuorokaudenaikaan muistamisen helpottamiseksi.

Nyt Souvenaid (4 x 125 ml) 12,90 € (norm. 15,60 €), tai 6 x (4 x 125 ml) 75 € (norm. yht. 93,60 €) 31.07.2019 asti.

 

 

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämän mittaista huolenpitoa!

 

 

 

Olisitko halukas osallistumaan kansalliseen syöpätutkimukseen? Apteekkimme on mukana keräämässä aineistoa, jossa selvitetään syöpää sairastavan henkilön, tai henkilön, jonka syöpä on seurantavaiheessa, kokemuksia syöpähoidosta ja sen laadusta, hoitojen kustannuksista sekä henkilön elämänlaadusta. Jokainen vastaus, joita tutkimuksen kyselyyn saadaan, on arvokas, ja keino saada potilaiden ”ääni” kuuluviin. Mikäli kiinnostuit tutkimuksesta, tule kysymään aiheesta lisää henkilökunnaltamme!

 

 

 

ORION KERÄILYKAMPANJA on täällä taas! Kerää 6 leimaa korttiisi, ja saat Orionilta tuotelahjan! Yhden leiman saat ostamalla vähintään 9 € arvoisen Orionin lääkkeettömän itsehoitotuotteen. Keräilykampanjaan kuuluu lukuisia eri tuotteita eri Orionin alaisista sarjoista, mm. Multivita-, Fiilus-, Sebamed- ja Favora-tuoteperheistä! Kampanja on voimassa ympäri Suomen 31.07.2019 asti!

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!