Ajankohtaista ja tarjoukset

 

Tätä mainostimme Tamperelaisessa 06.11.2019! Vastustuskykyä tukeva Maitohappobakteeri + B ratiopharm 100 kaps. tarjouksessa vain 17 € (norm. 22,02 €)! Tuote tukee vastustuskykyä, niin kotona kuin matkoillakin! Tarjous on voimassa 30.11.2019 asti.

 

 

 

 

 

 

Vauvat ovat ihania! Onko perheeseenne syntynyt hiljattain vauva? Saat vauvasi neuvolakorttia vastaan apteekistamme Avainapteekkien Vauvapaketin! Vauvapaketti sisältää paitsi ajankohtaista tärppitietoa vauvan ensivuosiin, tarpeellisia tuote-esimerkkejä apteekista, myös ILMAISEN Devisol D3-vitamiinipullon! Vauvapaketti on kehitetty yhteistyössä Avainapteekkien, Orion Pharman ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa.

Klikkaamalla Vauvapaketti-kuvaa pääset suoraan Avainapteekkien nettisivuille tutustumaan aiheeseen lisää!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa!

 

 

 

 

 

Onko tai epäiletkö itselläsi tai läheiselläsi alkavaa muistisairautta? Tiesitkö, että erilaisiin muistin sairauksiin sairastuu noin 15 000 suomalaista joka vuosi? Muistisairaudet saattavat aiheuttaa huolta niin sairastuneessa itsessään kuin hänen läheisissäänkin. Tule keskustelemaan ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa muistista ja sen hyvästä hoidosta! Pyydä samalla apteekistamme ilmaista Avainapteekkien Muistipakettia! Paketti sisältää oleellista tietoa ja neuvoja muistista, sekä muuta muistiin liittyvää materiaalia.

Lue lisää Muistipaketista Avainapteekkien sivuilta klikkaamalla Muistipaketti-kuvaa!

Avainapteekeista saat elämänmittaista huolenpitoa.

 

 

 

 

 

Olisitko halukas osallistumaan kansalliseen syöpätutkimukseen? Apteekkimme on mukana keräämässä aineistoa, jossa selvitetään syöpää sairastavan henkilön, tai henkilön, jonka syöpä on seurantavaiheessa, kokemuksia syöpähoidosta ja sen laadusta, hoitojen kustannuksista sekä henkilön elämänlaadusta. Jokainen vastaus, joita tutkimuksen kyselyyn saadaan, on arvokas, ja keino saada potilaiden ”ääni” kuuluviin. Mikäli kiinnostuit tutkimuksesta, tule kysymään aiheesta lisää henkilökunnaltamme!

 

 

 

 

 

Tarjouksiamme ja ajankohtaisia tapahtumiamme kannattaa seurata myös Facebookissa!